ΕπιτυχημΕνο το 1ο Best Practices Exchange Meeting

ΕπιτυχημΕνο το 1ο Best Practices Exchange Meeting

Στο διήμερο αυτό συμμετείχαν συνολικά έντεκα έμπειροι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της αγοράς, οι οποίοι συνολικά διαθέτουν 239 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, και ο καθένας τους παρουσίασε την καλύτερη καθημερινή πρακτική στην εργασία του. Ήταν το “1ο BPEM”, όπως το ονόμασαν (Best Practices Exchange Meeting).

Μετά από κάθε παρουσίαση, ακολουθούσε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή ιδεών πάνω στην κάθε πρακτική, ενώ όλες οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην προστιθέμενη αξία που δίνει ο ασφαλιστικός σύμβουλος στον πελάτη.

Όλοι εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για την ουσιαστική αξία του αποτελέσματος κι έφυγαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να μεγαλώσουν την ομάδα του BPEM, επαναλαμβάνοντας τέτοιες δράσεις.

Κάτι νέο γεννήθηκε στην ασφαλιστική αγορά, επιβεβαιώνοντας την ιδέα πως όταν μοιράζεσαι βγαίνεις πιο δυνατός!

Η ιδέα για το BPEM γεννήθηκε τον Μάιο του 2017 από τους κ.κ. Κάρολο ΜαρκουίζοΔημοσθένη ΣυκοβάτηΛουκά Τουρνατζή και Γιάννη Χατζάκη και την υλοποίησαν με τη συμμετοχή και των κ.κ. Μπαμπέτ Γαβριηλίδου, Στράτου Θεοδωράκη, Άννας Νιολάκη, Γιάννη Παπαδημητρίου, Γιάννη Παναγόπουλου, Θάνου Τζιώτζιου και Τάσου Φωτίου.

Επιθυμία και απόφαση όλων είναι η συνέχιση και η ανάπτυξη αυτής της ιδέας!