Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ BALANCER INSURANCE ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ. ​

teamphoto
member1

Βασίλης Πανταζής

Σύμβουλος Aσφαλίσεων Zωής-Yγείας-Eπένδυσεων

“Κάποιος κάθεται στη σκιά ενός δέντρου σήμερα γιατί κάποιος φύτεψε ένα δέντρο πολλά χρόνια πριν”

Ο τομέας των σπουδών μου είναι το marketing όπου και εργάστηκα αρχικά.Σύντομα όμως με κέρδισε ο ασφαλιστικός κλάδος στον οποίο δραστηριοποιούμαι από το 2008.Συνεργάζομαι με την Interamerican λαμβάνοντας τη σκυτάλη μετά από τα 35 έτη παρουσίας του πατέρα μου,ο οποίος αναμφισβήτητα  αποτέλεσε τον μέντορά μου.

Εξειδικεύομαι στις ασφαλίσεις που σκοπό έχουν την προστασία κάθε οικογένειας και τη διασφάλιση ενός σταθερού οικονομικού επιπέδου σε κάθετι απρόβλεπτο συμβεί στη ζωή σας.Η στήριξη   που σας  παρέχω στις δύσκολες στιγμές ως ασφαλιστικός σύμβουλος είναι αυτό που μου δίνει δύναμη κάθε μέρα για να συνεχίσω το έργο μου.Είμαι υπομονετικός,είμαι αφοσιωμένος,έχω εμπιστοσύνη στη διαδικασία και στην προσπαθειά μου.

Σκοπός μου είναι καθημερινά να ακούω τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνω λύσεις που θα σας κάνουν να ζείτε ασφαλέστερα και καλύτερα.

Member2

Γιώργος Δημητρίογλου

Σύμβουλος γενικών ασφαλίσεων επιχειρήσεων και ιδιωτών

Η ασφάλιση στις μέρες μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απόλυτη αναγκαιότητα

Διανύοντας το εικοστό έτος της καριέρας μου ως ασφαλιστικός σύμβουλος δεύτερης γενιάς  και έχοντας  αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων, θα ήθελα να τονίσω πως είμαστε σε θέση μέσω καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας να προσφέρουμε λύσεις που ενδυναμώνουν κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, είτε αυτός είναι ένας ιδιώτης, είτε μια επιχείρηση

Member3

Μάγδα Χατζηνάκη

Υποστήριξη πωλήσεων 

Ο τομέας των σπουδών μου είναι η παιδοψυχολογία, όμως η ενασχόληση μου από το 1993 στον ασφαλιστικό τομέα με έκανε να αλλάξω επαγγελματική κατεύθυνση. Το αντικείμενο της δουλειάς μου είναι η καθημερινή επικοινωνία και εξυπηρέτηση με τους πελάτες.

Ακούω τα προβλήματα τους, τα άγχη τους, τις δυσκολίες τους και προσπαθώ να είμαι όσο πιο κοντά τους μπορώ. Διατηρώ τον λογιστικό έλεγχο του πελατολογίου του ασφαλιστικού μας γραφείου προσπαθώντας πάντα να δίνω ευελιξία στους πελάτες για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.